Τι συμβαίνει με τις θερμίδες και μπερδεύομαι ;

Σωστό & λάθος …

Πάντα, μπαίνοντας στην διαδικασία εφαρμογής κάποιας δίαιτας για να χάσετε βάρος, μπερδεύεστε και επάνω στην υπερβολική σας προσπάθεια κάνετε λάθη που τελικά κάνουν τη δίαιτά σας να μην αποδίδει. Ποια λάθη τελικά καταστρέφουν τη δίαιτά σας και τι πρέπει να γνωρίζετε ξεκινώντας μια “μάχη” με τις θερμίδες ;calories-adinatisma-greece

ΝΑΙ ! Το αδυνάτισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση !

ΝΑΙ ! Το να υπολογίζεις συνεχώς τις θερμίδες που καταναλώνεις είναι πολύ κουραστικό και δύσκολο !

ΝΑΙ : Πολύ συχνά χάνεις την πίστη και την υπομονή σου !

ΟΧΙ : Δεν είναι ακατόρθωτο να αδυνατίσεις … τουλάχιστον αν το κάνει σωστά !

Τα βήματα για το τέλειο αδυνάτισμα !

Νο 1 : Οργάνωση των ημερήσιων γευμάτων μου.

Σημαντικό είναι πλέον να κατανοήσουν όλοι πως δεν αδυνατίζουμε παραλείποντας γεύματα. Ακόμα και αν καταφέρουμε να αδυνατίσουμε, το αποτέλεσμα θα είναι μόνο παροδικό. Αυτό που έχουμε λοιπόν να κάνουμε είναι να μοιράσουμε τις θερμίδες που μας επιτρέπονται στα 5 γεύματα της ημέρας, δηλαδή :

  • το πρωινό γεύμα
  • το ενδιάμεσο σνακ
  • το μεσημεριανό γεύμα
  • το ενδιάμεσο σνακ
  • και το βραδινό γεύμα

Τις θερμίδες τις μοιράζουμε ανάλογα και με το προσωπικό μας πρόγραμμα υποχρεώσεων προσπαθώντας να αποφεύγουμε τα βαριά και λιπαρά γεύματα το βράδυ !

Νο 2 : Νερό σε μεγάλη ποσότητα.

Το νερό είναι σημαντικό όχι μόνο για την απώλεια κιλών και τη λιποδιάλυση, αλλά και για την αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό και την καλή λειτουργία όλων των οργάνων του. Δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε να πίνουμε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την κάθε ημέρα και να αποφεύγουμε τα παχυντικά αναψυκτικά και τους χυμούς με την προσθήκη ζάχαρης.

Νο 3 : Μέτρο στην κατανάλωση αλκοόλ.

Δυστυχώς το αλκοόλ είναι ένας από τους πιο ύπουλους εχθρούς μιας δίαιτας, αφού πάντοτε δίνουμε βάση περισσότερο στο τι τρώμε παρά στο πόσες θερμίδες καταναλώνουμε με το τι πίνουμε … και δυστυχώς τα αλκοολούχα ποτά είναι “θερμιδικές βόμβες” ! Αν ωστόσο αγαπάτε το αλκοόλ πιείτε ένα μόνο ποτήρι την ημέρα. Για να το επιτύχετε μπορείτε παράλληλα με το ποτό σας να έχετε και ένα ποτήρι με ανθρακούχο νερό που θα το πίνετε εναλλάξ !

Νο 4 : Βότανα για γερό οργανισμό και γρήγορο αδυνάτισμα.

Τα βότανα όπως το πράσινο τσάι, το τσάι του βουνού, το χαμομήλι, η βαλεριάνα, η ματζουράνα, η τσουκνίδα και πολλά ακόμα, μπορούν να σας προσφέρουν μια γευστική ποικιλία για την καθημερινή σας επιλογή ! Παράλληλα τονώνουν τον οργανισμό σας και βοηθούν στο αδυνάτισμα με την διουρητική τους δράση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη ! Αποκτήστε σήμερα κιόλας το κορμί των ονείρων σας απλά και χωρίς πολύπλοκες “δίαιτες πείνας” που τελικά θα επιφέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα !

Αδυνάτισμα , , , ,

Comments are closed.