Πέος : Πόσα δεν ξέρεις για αυτό ;;;

Νο 1 : Και όμως το κρύο (και όχι μόνο !!!) μικραίνει το … πέος !

Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ επηρεάζει το κρύο το μέγεθος του πέους. Αυτό όμως που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, είναι πως αντίστοιχα με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (κρύο), ΚΑΙ οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες (ζέστη) επιδρούν στο πέος … μικραίνοντας το μέγεθός του (προκαλώντας του παροδική συρρίκνωση).penis-adinatisma-greece

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η συρρίκνωση λόγω του κρύου μπορεί να φτάσει έως και 50 % του μήκους του πέους και έως και 30 % του πλάτους του !

(!!!) : Σύμφωνα με έρευνες του Harvard Health Publications, τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος κλείνουν λόγω των πολύ ακραίων θερμοκρασιών, προκαλώντας του αυτή τη συρρίκνωση. Το μέγεθος του πέους αποκαθίσταται κανονικά μόλις αρχίσει ξανά η ομαλή ροή του αίματος.

Επίσης, η μεταβολή αυτή της θερμοκρασίας, δεν έχει αντίκτυπο μόνο στο μέγεθος του πέους, αλλά και στην παραγωγή τεστοστερόνης και την ποιότητα του σπέρματος που παράγεται.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Τα ανδρικά γεννητικά όργανα δε θα πρέπει να εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες, όπως για παράδειγμα σε υδρομασάζ, μέσα σε πολύ στενά και ζεστά εσώρουχα και παντελόνια, ή σε χώρους με πολλή ζέστη και υγρασία.

Νο 2 : Και όμως … σπάει !

Το πέος μπορεί να σπάσει όπως και οποιοδήποτε άλλο μέλος του σώματός σας, γι’αυτό και πρέπει να του φέρεστε … με φροντίδα και στοργή ! Αν και το πέος δεν έχει κόκκαλο … και όμως μπορεί να σπάσει !

(!!!) : Το κάταγμα του πέους είναι επίπονο και γίνεται ευδιάκριτο λόγω του χρώματος του πέους, που είναι μπλε – μαύρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Δεν πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο, και παρατηρείται κυρίως σε άνδρες με αρκετά άκαμπτη στήση.

Νο 3 : Το κάπνισμα επηρεάζει τη στήση !

Ως γνωστόν, το κάπνισμα, επηρεάζει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την συσσώρευση πλάκας στο εσωτερικό μέρος των αρτηριών της καρδιάς … αλλά και των αρτηριών του πέους !

(!!!) : Η αθηροσκλήρωση που προκαλείται από το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά λοιπόν και την ποιότητα αλλά και τη διάρκεια της στήσης !

Νο 4 : Το αλκοόλ δε βοηθάει για μια καλή στήση !

Πολλές φορές ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού έχει καταλήξει σε φιάσκο … λόγω κατανάλωσης υπέρμετρης ποσότητας αλκοόλ. Δυστυχώς το αλκοόλ δεν επιδρά αρνητικά μόνο στο συκώτι αλλά και στο πέος σας … μειώνοντας αισθητά την πιθανότητα μιας καλής στήσης.

(!!!) : Η αφυδάτωση που προκαλείται από την μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή αγγειοτενσίνης … μιας ορμόνης που σχετίζεται άμεσα με την στυτική δυσλειτουργία !

Uncategorized , ,

Comments are closed.