Μήπως φταίνε τα τάπερ που παχαίνουν ΕΙΔΙΚΑ οι γυναίκες ;;;

Η ευκολία μερικές φορές … δεν είναι το παν !

Τα πλαστικά τάπερ είναι εύχρηστα και σίγουρα πολύ ανθεκτικά, αλλά έχεις ποτέ αναλογιστεί τι επιπτώσεις και πόσο σοβαρές έχουν απέναντι στην υγεία σου και την υγεία της οικογένειάς σου ;plastika-taper-adinatisma-greece

Έχεις επιδιώξει ποτέ να ενημερωθείς για το αν και κατά πόσο είναι ασφαλής η μεταφορά των κατά τα άλλα υγιεινών τροφών σου μέσα σε αυτά τα πλαστικά κουτιά ;

Όλοι, στην σημερινή εποχή, έχοντας πια ξεπεράσει την τρέλα του αλόγιστου υπερκαταναλωτισμού και της ανούσιας ανθυγιεινής διατροφής, έχοντας δηλαδή μπει σε ένα κλίμα οικονομίας και αγάπης για την ευημερία μας, προετοιμάζουμε πλέον ένα πιο προσεγμένο και υγιεινό φαγητό για τη δουλειά μας, αλλά και για το κολατσιό των παιδιών μας στο σχολείο.

Τα πλαστικά αυτά στεγανά, ασφαλή στη μεταφορά και ανθεκτικά στις κακουχίες δοχεία φαίνονται ιδανικά για την μεταφορά του γεύματός σας μέσα στην τσάντα … χωρίς διαρροές ! Μήπως όμως τελικά κρύβουν άλλους κινδύνους ;

Πρόγραμμα σημαίνει αδυνάτισμα !

Όταν φτάνει η ώρα που το στομάχι μας αρχίζει να διαμαρτύρεται στο γραφείο και ψάχνουμε απεγνωσμένα να δούμε τι θα φάμε για να κατευνάσουμε την πείνα μας … είναι ήδη αργά ! Την ώρα εκείνη, δυστυχώς, το μυαλό μας δεν είναι “καθαρό” και είμαστε θολωμένοι από το δυνατό αίσθημα της πείνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταναλώνουμε τελικά υπερδιπλάσιες θερμίδες από αυτές που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Έχοντας προετοιμάσει το γεύμα μας από το σπίτι, μπορούμε να ελέγξουμε την ποσότητα φαγητού και άρα τις θερμίδες που θα καταναλώσουμε … και να μην τις υπερβούμε !

Πώς τα τάπερ κάνουν τη ζημιά ;

Όλα ακούγονται λοιπόν τόσο σωστά μελετημένα … αλλά που είναι η παγίδα ; Το πρώτο και πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να γνωρίζουμε για να διαφυλάξουμε την υγεία μας, είναι πως τα πλαστικά δοχεία περιέχουν ουσίες που απελευθερώνονται μέσα στο γεύμα μας … και βλάπτουν σοβαρά τον οργανισμό μας ενώ παράλληλα θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία μας.

(!!!) : Τα πλαστικά τάπερ, τα πλαστικά μπουκάλια, τα πλαστικά μπιμπερό, τα πλαστικά δοχεία, τα πλαστικά σακουλάκια … και γενικά τα πλαστικά σκεύη για μεταφορά τροφίμων (στερεών ή υγρών), όπως αποδεικνύουν σχετικές επιστημονικές έρευνες, επιδρούν στην ορμονική λειτουργία του οργανισμού και επίσης ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Από την χρήση πλαστικών συσκευασιών μεταφέρονται στα διάφορα τρόφιμα επικίνδυνες φθαλικές ουσίες ! Οι ουσίες αυτές ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πως σχετίζονται άμεσα με την αύξηση του σωματικού βάρους αλλά και με διάφορες παθήσεις !

Uncategorized , ,

Comments are closed.