Δίαιτα διασήμων … σε ενέσιμη μορφή !!!

Μια δίαιτα για … αστέρια !

Πρόκειται για μια νέα δίαιτα που έχει συγκλονίσει ολόκληρο το Hollywood ! Η νέα αυτή δίαιτα φέρει το όνομα “hCG Diet” και ήδη έχει γίνει ψύχωση πολλών γνωστών αστεριών του τραγουδιού και της μεγάλης οθόνης ! Γιατί όμως η νέα αυτή δίαιτα κατάφερε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει ; Τι έκανε τον πλανήτη Hollywood να στρέψει την προσοχή του προς αυτή ;;;diet-injection-adinatisma-greece

(!!!) : Το βασικό ατού της νέας αυτής δίαιτας είναι ότι υπόσχεται μεγάλη απώλεια κιλών και θεαματικό αδυνάτισμα σε μικρό χρονικό διάστημα !

Δηλαδή ;;; Τι σημαίνει πραγματικά γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα ; Είναι μήπως ένα ακόμα εμπορικό τρικ ή επιτυγχάνει στ’αλήθεια την επιθυμητή απώλεια βάρους ;;;

(!!!) : Η δίαιτα “hCG Diet” υπόσχεται απώλεια 8 ολόκληρων κιλών σε διάστημα μόλις 6 εβδομάδων !

Ποια αστέρια την εμπιστεύθηκαν ;;;

Η “hCG Diet” δυστυχώς είναι μια δίαιτα που απευθύνεται σε πάρα πολύ περιορισμένο κοινό ! Γιατί ;;; Λόγω του πολύ υψηλού της κόστους ! Είναι λοιπόν στην πραγματικότητα μια δίαιτα ΜΟΝΟ για αστέρια !

Και δεν είναι ψέμα … Πολλά αστέρια του Hollywood δοκίμασαν την “hCG Diet” και έγιναν από τις πιο φανατικές θαυμάστριές της ! Μερικές από αυτές τις πολύ διάσημες και όμορφες κυρίες είναι και :

  • η Rene Zellweger
  • η Britney Spears
  • η Catherine Zeta Jones

Τα μειονεκτήματα της “hCG Diet” …

Όπως ήδη αναφέραμε, ένα μεγάλο μειονέκτημα της “hCG Diet” είναι το μεγάλο κόστος της ! Δυστυχώς είναι ένα διαιτητικό πρόγραμμα που δεν αφορά τον πολύ κόσμο, αλλά εξαιρετικά περιορισμένο κοινό !

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο της μειονέκτημα ! Η “hCG Diet” εκτός από το γεγονός πως είναι ένα πολύ ακριβό πρόγραμμα, είναι επίσης και ένα αρκετά πολύπλοκο στη χρήση του πρόγραμμα διαίτης ! Τι εννοούμε όμως με αυτό ;

(!!!) : Η “hCG Diet” γίνεται με τη χρήση ΕΝΕΣΕΩΝ ! Στο άτομο που επιθυμεί να χάσει βάρος χορηγείται με ενέσιμη μορφή η ορμόνη hCG, και παράλληλα παρακολουθεί και ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα !

Το πρόγραμμα της “hCG Diet” & πώς λειτουργεί

Το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται σε 3 βασικές διατροφικές φάσεις και φυσικά στην χορήγηση της ορμόνης hCG από την οποία πήρε μάλιστα και το όνομά της η δίαιτα ! Τι το τόσο σημαντικό όμως παρέχει αυτή η ορμόνη στον οργανισμό και με ποιον τρόπο ακριβώς επιτυγχάνει το αδυνάτισμα ;

(!!!) : Η ορμόνη hCG είναι μια ορμόνη που κανονικά παράγεται φυσικά από τον ίδιο τον οργανισμό της γυναίκας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ! Η ορμόνη αυτή κατά τη δίαιτα αυτή χορηγείται σε ενέσιμη μορφή μέσω του πλακούντα της γυναίκας και στόχο έχει να αναταράξει όλα εκείνα τα σημεία στο σώμα της γυναίκας που συσσωρεύεται το λίπος και να το αποδεσμεύσει !

Οι 3 φάσεις της “hCG Diet”

1η φάση : Η φάση της προετοιμασίας

Κατά την πρώτη αυτή φάση, η οποία διαρκεί μόλις 2 ημέρες, το άτομο προετοιμάζεται για την δίαιτα που θα επακολουθήσει. Τις 2 αυτές ημέρες το άτομο μπορεί να καταναλώνει τροφές με πολλά λιπαρά χωρίς καμία απολύτως τύψη !!!

2η φάση : Η βασική φάση

Κατά τη φάση αυτή που διαρκεί 3 εβδομάδες, το άτομο δεν πρέπει να ξεπερνά με τα γεύματά του τις 500 θερμίδες την κάθε ημέρα ! Φυσικά, στη νέα αυτή φάση απαγορεύονται ΟΛΑ τα λιπαρά, οι υδατάνθρακες και η ζάχαρη. Στόχος είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού του οργανισμού και η καύση λίπους από αυτόν !

3η φάση : Η φάση της σταθεροποίησης

Τέλος, κατά την τρίτη και τελευταία αυτή φάση που διαρκεί επίσης 3 εβδομάδες, σκοπός είναι η σταθεροποίηση του ατόμου. Το άτομο καλείται σιγά σιγά να επαναφέρει τις κανονικές του διατροφικές συνήθειες, αλλά φυσικά εξακολουθώντας να αποφεύγει τα λιπαρά, τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη !

Δίαιτες , , , ,

Comments are closed.