Amanda Hamilton – Ειδικό Πρόγραμμα Διατροφής

Η Amanda Hamilton είναι μια εγκεκριμένη διατροφολόγος και «γκουρού» στην διαδικασία απώλειας βάρους. Με το πρόγραμμα που έχει οργανώσει και σχεδιάσει προωθεί την εύκολη και αποτελεσματική απώλεια βάρους των γυναικών, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα και διάφορα προνόμια, όπως ειδικές εκπτώσει σε διάφορα προϊόντα, σεμινάρια, λίστες συγκεκριμένων αγορών, και το κυριότερο, παρέχει ένα πρόγραμμα διατροφής 3 φάσεων, με εξατομικευμένα στοιχεία ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός.

Το πρόγραμμα της Amanda Hamilton έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα με προβολές στο BBC, UKTV και GMTV. Πρόκαιται για έναν καινοτόμο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό με έδρα την Σκωτία. Η Amanda Hamilton εγκυρη διατροφολόγος, καθιερωμένη στον χώρο δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και συγγραφέας, έχει αποσπάσει μνημιώδεις κριτικές από τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπο τύπο.

Το διατροφικό πλάνο που συνιστά η Amanda Hamilton χωρίζεται σε τρεις βασικές φάσεις.

  • 1η Φάση : Αποτοξίνωση

Κατά την φάση της αποτοξίνωσης σκοπός είναι η αποβολή των βλαβερών τοξινών από το σύστημα που είχαν συσσωρευτεί για χρόνια. Το πρόγραμμα της Amanda Hamilton παρέχει άρθρα, αλλά και σχετικά βίντεο, καθώς και συνταγές για τα καθημερινά 3 γεύματα αλλά και τα 2 ενδιάμεσα σνακ. Πολλοί χρήστες του προγράμματος έχασαν κατά την πρώτη κιόλας φάση του προγράμματος 1 με 1.2 κιλό μέσα στο εκπληκτικό διάστημα των 5 μόλις ημερών. Τα τρόφιμα που προτείνει είναι εύκολα προσβάσιμα και εξίσου εύκολες είναι και οι συνταγές που παρέχει. Τα γρήγορα αποτελέσματα που παρέχει από την πρώτη μόλις φάση του προγράμματος, αναπτερώνουν το ηθικό και δίνουν στον χρήστη την απαιτούμενη ώθηση για να συνεχίσει.

  • 2η Φάση : Επανασχηματισμός του σώματος

Κατά την δεύτερη φάση  σκοπός είναι η αναδιαμόρφωση του σώματος μετά την αποβολή του αποθηκευμένου λίπους. Αυτό πραγματοποιείται με την παρακολούθηση ειδικής διατροφής βασισμένη στις προσωπικές ανάγκες, και ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος σωματικής άσκησης βασισμένου στον σωματότυπο και τον χάρτη αποθηκών λίπους στο σώμα. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται ένα πρόγραμμα που στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, δρα κατά του συσσωρευμένου λίπους και εντείνει την καύση του οδηγώντας σε θεαματική απώλεια βάρους αλλάκαι πόντων από τα πάσχοντα σημεία. Εξαιρετικά βοηθητικός είναι και ο πίνακας με τις προσωπικά στοιχεία και την πρόοδο με το πέρασμα του προγράμματος, που δίνει σαφή εικόνα τη πορείας και της προόδου του χρήστη. Μέσα στο χρονικό διάστημα των 28 ημερών επιτυγχάνεται απώλεια έως 11 κιλά.

  • 3η Φάση : Υγιής φάση του εαυτού μου

Κατά την τρίτη και τελευταία φάση, η οπία είναι εξίσου σημαντική με τις άλλες δύο, σκοπός είναι η σταθεροποίηση και η απόκτηση ενός υγιούς εαυτού με υγιείς συνήθειες, που δεν θα επιστρέψει στον παλιό, ανθυγιεινό και ζημιογόνο για τον οργανισμό τρόπο ζωής. Η φάση αυτή ξεκινάει μόλις έχετε επιτύχει το επιθυμητό βάρος από την δεύτερη φάση. Το πρόγραμμα της Amanda Hamilton παρέχει ειδικά μενού για την διατήρηση ενός καλού τρόπου διατροφής και σεμινάρια για να μην χάσει ο χρήστης το κίνητρό του και να παραμένει δραστήριος.

Η επιτυχία του προγράμματος έγκειται στα θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα που παρέχει, καθώς και στην προσαρμογή του προγράμματος με βάση τις προσωπικές ανάγκες του κάθε σώματος.

Το πρόγραμμα απώλειας βάρους 28 ημερών της Amanda Hamilton εγγυάται τα  σίγουρα αποτελέσματά του με επιστροφή άνευ όρων όλων των χρημάτων εντός 5 ημερών σε περίπτωση που μείνετε ανικανοποίητοι από τα αποτελέσματά του.

Μπορείτε να δέιτε το ειδικό πρόγραμμα της Amanda Hamilton εδώ.

 

Επίσης μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για ένα σίγουρο και ασφαλέστατο αδυνάτισμα είναι ένας φυσικός λιποδιαλύτης. Ένας από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή που κυκλοφορούν είναι το Phen375.

Διαβάστε περισσότερα για το Phen375 εδώ 

 

 

Αδυνάτισμα , ,

Comments are closed.