Χάσε βάρος χωρίς να κάνεις δίαιτα

Γυναίκες ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Η άνοιξη έφτασε και οι γυναίκες ανά τον κόσμο έρχονται αντιμέτωπες με τις καταστροφικές επιπτώσεις του χειμώνα στο σώμα τους. Περιττά κιλά, παχάκια, πλαδαρά μπράτσα, πρησμένη κοιλίτσα, ψωμάκια, σωσίβιο και γλουτοί και μηροί γεμάτοι κυτταρίτιδα έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε ζυγαριά και σε καθρέφτη.diet for women

Μην απελπίζεστε όμως ! Η αύξηση του σωματικού βάρους κατά την χειμερινή περίοδο είναι φυσιολογική και αναμενόμενη (φυσικά όταν αυτή γίνεται μέσα σε λογικά πλαίσια). Τον χειμώνα ο οργανισμός είναι πιο ευάλωτος λόγω του ψύχους και έχει ανάγκη περισσότερη τροφή. Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας και του κρύου, η ψυχολογία είναι πιο πεσμένη σε σύγκριση με την άνοιξη και το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να βρίσκετε «καταφύγιο» και «παρηγοριά» στο φαγητό. Όλα αυτά έχουν φυσικά ως αποτέλεσμα την γενικότερη επιβάρυνση του οργανισμού και την αύξηση του σωματικού σας βάρους.

Πώς θα κάνω τον μεταβολισμό μου να δουλεύει ξανά σαν ρολόι ;

Η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες αλλά και στον τρόπο και την συχνότητα που ασκείστε επηρεάζει τον μεταβολισμό σας και αλλάζει τον ρυθμό με τον οποίο λειτουργεί και με τον οπόίο ο οργανισμός καίει το λίπος. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια άλλοτε την αύξηση του σωματικού σας βάρους και άλλοτε την μείωση του σωματικού σας βάρους.

Οι συνεχείς όμως μεταπτώσεις του σωματικού σας βάρους μόνο καλό δεν κάνουν στο σώμα αλλά και στον οργανισμό και την υγεία σας. Τα διαρκή σκαμπανεβάσματα του σωματικού σας βάρους επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας προκαλώντας του σοβαρές, και μερικές φορές ανεπανόρθωτες βλάβες.

Η καλή και υγιεινή διατροφή, η συστηματική σωματική δραστηριότητα, ο καλός ύπνος και η καλή σωματική και πνευματική κατάσταση, συντελούν σε μια καλύτερη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού καθώς και πιο συγκεκριμένα και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμούτου οργανισμού.

Ένα μυστικό που θα σας κάνει να χάνετε βάρος … χωρίς καν δίαιτα !

Το μυστικό αυτό … απλό και πολύ αποτελεσματικό !!! Πρόκειται για μια ορμόνη, η οποία αν και ελάχιστα γνωστή στο κοινό, μπορεί σύμφωνα με νέες έρευνες να επιταχύνει τόσο πολύ τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού και να αυξήσει τόσο πολύ τις καύσεις λίπους στο σώμα σας, ώστε να καίτε λίπος ακόμα και ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ σας !!!

Απίστευτο ; Και όμως είναι αλήθεια ! Να τονίσουμε όμως πως αυτό το μυστικό αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ μεταβολισμό. Πρόκειται για ένα τρικ με το οποίο μπορείτε να επιταχύνετε τον μεταβοσλισμό σας ΧΩΡΙΣ όμως να απαρνηθείτε τα αγαπημένα σας φαγητά και ΧΩΡΙΣ να εξαντληθείτε σε ατελείωτες ώρες βαριάς άσκησης !

Η ορμόνη αυτή ονομάζεται ΛΕΠΤΙΝΗ και είναι η ορμόνη που ευθύνεται για τον ρυθμό που οργανισμός σας μεταβολίζει τις τροφές. Έτσι, υψηλά επίπεδα της ορμόνης αυτής αυξάνουν και τις καύσεις λίπους του οργανισμού σας, ενώ χαμηλά επίπεδα της ορμόνης μειώνουν και τις καύσεις λίπους.

Πώς όμως επηρεάζουμε την ορμόνη λεπτίνη προς όφελός μας ;

Αν και ο γυναικείος οργανισμός παρουσιάζει διπλάσια ποσότητα της ορμόνης λεπτίνης σε σχέση με τους άντρες, ωστόσο ο τρόπος που αυτός διαχειρίζεται την ορμόνη λεπτίνη είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν των αντρών.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένα πρόγραμμα ειδικά για γυναίκες. Το πρόγραμμα The Venus Factor” απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και στοχεύει στην ενεργοποίηση και μεγιστοποίηση του μεταβολικού ρυθμού τους ελέγχοντας την ορμόνη λεπτίνη.

Δίαιτες ,

Comments are closed.