Χάπια Κολλαγόνου

Τι είναι το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη, αδιάλυτη και ινώδης, και αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό για τον συνδετικό ιστό του οργανισμού μας, καθώς και όλων των πολυκύτταρων οργανισμών. Όλα τα θηλαστικά, όπως και ο άνθρωπος, έχουν 20 γονίδια κολλαγόνου εντελώς διαφορετικά, τα οποία αναλαμβάνουν την κωδικοποίηση των διαφορετικών κατηγοριών κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αποτελεί το ¼ της πρωτεΐνης συνολικά στον οργανισμό και είναι εκείνο που ευθύνεται για την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς επίσης και για την ανανέωση των κυττάρων του.

 Χρήση των χαπιών κολλαγόνου

Η κύρια χρήση των χαπιών κολλαγόνου, εκτός από ορισμένες ιδιαίτερες παθήσεις κατά τις οποίες απαιτείται η λήψη του, γίνεται για λόγους αντιγήρανσης και ομορφιάς. Όλοι, κυρίως οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες, βρίσκονται σε ένα συνεχές κυνήγι του χρόνου που περνάει και αφήνει τα σημάδια του. Όταν οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους όλοι αρχίζουν να αναζητούν τρόπους καταπολέμησης των ιχνών που αφήνει ο χρόνος επάνω στο δέρμα. Οι τρόποι πολλοί, όμως η νέα αυτή μέθοδος, τα χάπια κολλαγόνου, είναι ακίνδυνη, δεν περιλαμβάνει επεμβάσεις και νυστέρια, και αποτελεί μια εύκολη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα των ρυτίδων.

 Χάπια κολλαγόνου : Τι περιέχουν

Τα χάπια κολλαγόνου σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μορφές κολλαγόνου που κυκλοφορούν (κρέμες, ενέσεις και υγρή μορφή) είναι αυτά με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Είναι εύκολα στη χρήση και παρέχουν άμεσα αποτελέσματα.

Τα χάπια κολλαγόνου περιέχουν μια ισχυρή δόση κολλαγόνου καθώς επίσης και μια σειρά αμινοξέων που βοηθούν στην απορρόφηση του κολλαγόνου από τον οργανισμό και στην αποδοτική αξιοποίησή του.

 Οφέλη του οργανισμού από τη λήψη κολλαγόνου

 • Καθυστερεί την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου και τα καταπολεμά.
 • Ενισχύει την ελαστικότητα και την φρεσκάδα της επιδερμίδας.
 • Αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων και βοηθάει στην εξαφάνισή τους.
 • Βοηθάει στην ανασύνθεση των χόνδρων των αρθρώσεων.
 • Ενδείκνυται και για μακροχρόνια χρήση (για πρόληψη κατά των σημαδιών του χρόνου) και δε δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό.
 • Είναι απόλυτα ασφαλές και ακίνδυνο για τον οργανισμό.
 • Έχει θεραπευτική δράση και για παθήσεις όπως η οστεοπόρωση και η αρθρίτιδα.
 • Βοηθάει στην σωστότερη διαχείρηση του αποθηκευμένου στο σώμα λίπους από τον οργανισμό και στην προσπάθεια απώλειας βάρους.
 • Θρέφει και τονώνει τα μαλλιά και τα νύχια, τα οποία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα παρουσιάζουν έντονη όψη υγείας και δύναμης.
 • Ολόκληρη η επιδερμίδα αποκτά μια λάμψη και μια αίσθηση υγείας και νεότητας.
 • Εξαφανίζει το αντιαισθητικό φαινόμενο του «ποδιού της χήνας».

 Συμβουλές που ενισχύουν τη δράση του κολλαγόνου για θεαματικά αποτελέσματα

 • Ως γνωστόν ένα από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία που συμβάλλουν στη δημιουργία κολλαγόνου από τον οργανισμό αίναι η Βιταμίνη C. Η κατανάλωση λοιπόν προϊόντων πλούσιων σε Βιταμίνη C, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, βοηθούν στην διατήρηση του κολλαγόνου και στην διευκόλυνση της δράσης του.
 • Κόβουμε το κάπνισμα, το οποίο σκοτώνει τη Βιταμίνη C, και δεν επιτρέπει την απορρόφησή της από τον οργανισμό. Έτσι, μειώνεται και η δράση του κολλαγόνου στον οργανισμό και δημιουργούνται ρυτίδες.
 • Τα καλλυντικά που επιλέγουμε για την επιδερμίδα μας να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για να δρουν συνδυαστικά με το κολλαγόνο.

Pure Collagen – Χάπια Κολλαγόνου

Το Pure Collagen είναι από τις καλύτερες επιλογές, σε χάπια κολλαγόνου, που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από το Evolution Slimming, ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά health store στον κόσμο.

Η παραγγελία έρχεται κατευθείαν σπίτι σας.

Παραγγείλτε το Pure Collagen εδώ

Αδυνάτισμα

Comments are closed.