Τα βασικά μυστικά για ομορφιά & όμορφη ζωή …

Τα πιο βασικά μυστικά για μια καλή ζωή …beauty

1ο μυστικό ομορφιάς : ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι καλές διατροφικές συνήθειες σίγουρα προδιαγράφουν μια υγιή και όμορφη ζωή. Το άτομο πρέπει να λαμβάνει από την καθημερινή διατροφή του ΟΛΑ τα απαραίτητα πολύτιμα συστατικά και τις βιταμίνες, τα ωφέλιμα Ω-3 καλά λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία ώστε να επιτύχει νίκη κατά των σημαδιών του γήρατος και πολλών ασθενειών.

2ο μυστικό ομορφιάς : ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ

Το νερό είναι πηγή ζωής και ομορφιάς για τον οργανισμό. Βοηθάει στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών και τονώνει την καλή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Αποφύγετε την κατανάλωση άλλων ποτών (αλκοολούχων, ανθρακούχων ή ζαχαρούχων) και προτιμήστε το νερό που σας κάνει καλό !

3ο μυστικό ομορφιάς : ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ

Κάνε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να γνωρίσεις τα προβλήματα και τις ανάγκες του οργανισμού και διαμόρφωσε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο που θα φροντίσει για την θρέψη του και για την καλή του υγεία.

4ο μυστικό ομορφιάς : ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η σωματική άσκηση κρατάει εσένα και το σώμα σου νέο, δυνατό, ακμαίο και γεμάτο ενέργεια. Τα κύτταρα δεν υπόκεινται τόσο εύκολα στη διαδικασία της γήρανσης και δεν κινδυνεύεις από χαλάρωση και απώλεια ελαστικότητας της επιδερμίδας. Αντιθέτως το σώμα σου και η επιδερμίδα σου εκπέμπουν ζωή και φως !

5ο μυστικό ομορφιάς : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ

Το άγχος και το στρες σίγουρα δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Η πνευματική ηρεμία είναι απαραίτητο συστατικό για μια όμορφη ζωή αλλά και για μια όμορφη εικόνα του ίδιου του εαυτού σου. Φρόντισε για αυτή είτε κάνοντας απλά κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα σε αποσυμφορήσει από την πίεση της ημέρας (όπως μια βόλτα με το ποδήλατο, λίγο τρέξιμο ή περπάτημα) είτε πιο οργανωμένα (με ψυχανάλυση ή με κάποιο μάθημα yoga ή pilates).

6ο μυστικό ομορφιάς : ΚΑΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ

Η καλή σεξουαλική ζωή σύμφωνα με ειδικούς συσχετίζεται άμεσα και με την μακροζωία. Η έκκριση όλων αυτών των ορμονών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τονώνουν τον οργανισμό και συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του.

7ο μυστικό ομορφιάς : 8 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΒΡΑΔΙΝΟΥ ΥΠΝΟΥ

Αποδεδειγμένα πλέον και επιστημονικά ο καλός ύπνος είναι ο καλύτερος φύλακας της νιότης, της ομορφιάς και της φρεσκάδας, αλλά και ο προστάτης του οργανισμού ολόκληρου. Η καλή λειτουργία του οργανισμού γενικότερα σχετίζεται άμεσα με τον καλό και ποιοτικό ύπνο, όπως επίσης και η καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος ειδικότερα. Για τον λόγο αυτό οι γιατροί και οι ειδικοί συνιστούν 8 ώρες ωφέλιμου βραδινού ύπνου.

Γενικά Άρθρα

Comments are closed.