Τέλειο σώμα = Τέλειες καμπύλες

Το γυναικείο σώμα είναι συνυφασμένο στην σκέψη όλων των ανδρών με την ανάλαφρη κίνηση, το αεράτο βάδισμα, και φυσικά με την γοητεία που αποπνέουν οι Τέλειο σώμα = Τέλειες καμπύλεςκαλοσχηματισμένες καμπύλες. Σε αντίθεση με την σκληρότητα των ίσιων γραμμών του ανδρικού σώματος, το γυναικείο σώμα, όταν είναι όμορφο, υγιές και σφριγηλό εκπέμπει γοητεία και ερωτισμό.

Το παν λοιπόν είναι η διατήρηση ή η απόκτηση των τέλειων καμπύλων στο κορμί μας, καμπύλες που θα κάνουν τα βλέμματα όλων να στραφούν επάνω μας και την αυτοπεποίθησή μας να ανέβει στα ύψη.

Η απόκτηση των τέλειων καμπύλων απαιτεί δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα αποζημιώνει για τον κόπο. Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν θα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας ημέρα, αλλά με λιγη πειθαρχία και λίγη υπομονή από τον πρώτο κιόλας μήνα θα αρχίζουν να διαφαίνονται στο σώμα σας. Εάν μάλιστα η προσπάθεια γίνει στοχευμένα και συνδυαστικά, τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι πιο άμεσα και πιο εντυπωσιακά.

Τι εννοούμε; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα αποκτήσετε τις τέλειες καμπύλες ως το καλοκαίρι.

  • Βήμα 1ο : Σωστή διατροφή

Προσδιορίζουμε εκ νέου τη διατροφή μας, αποκλείοντας όλες τις τροφές τις πλούσιες σε κορεσμένα λιπαρά και σε θερμίδες, και φροντίζουμε να εντάξουμε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες, που εκτός από τα οφέλη που παρέχουν στη σιλουέττα μας, ενισχύουν και την υγεία και την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Αποφεύγουμε την εκπόνηση σκληρών διαιτών και διατροφικών προγραμμάτων που θα καταπονήσουν τον οργανισμόκαι θα κάμψουν την πειθαρχία μας, και προτιμούμε μια σταθερή, υγιεινή και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία διατροφή.

  • Βήμα 2ο : Συχνότητα των γευμάτων

Το ημερήσιο διατροφικό μας πλάνο πρέπει να είναι σταθερό και να περιλαμβάνει πέντε περίπου μικρά γεύματα. Καταναλώνοντας συχνά μικρά γεύματα διατηρούμε τον μεταβολισμό μας μονίμως στα ύψη και αυξάνουμε τις καύσεις του οργανισμού μας και την μείωση του σωματικού λίπους. Φροντίζουμε λοιπόν, κάθε μικρό μας γεύμα να περιλαμβάνει μια μικρή ποσότητα πρωτεΐνης και υδατανθράκων, και το επαναλαμβάνουμε αυτό κάθε 3 περίπου ώρες. Συνολικά τα γεύματά μας θα πρέπει να είναι περίπου 1000 με 1200 θερμίδες την ημέρα.

  • Βήμα 3ο : Αναψυκτικά, ροφήματα και αφεψήματα

Αντικαταστήστε όλα τα αναψυκτικά με το νερό. Το νερό αποτελεί πηγή ζωής, συντελλεί στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και κατ’επέκταση στην απώλεια βάρους.

Μπορείτε μια φορά την ημέρα να καταναλώνετε έναν καφέ ή ένα πράσινο τσάι.

  • Βήμα 4ο : Σωματική άσκηση

Η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη. Εκτός από το να σας προσφέρει ένα όμορφο και επιθυμητό σώμα, η σωματική άσκηση, σας διασφαλίζει και μια καλή ποιότητα ζωής, υγεία και μακροζωία.

Ακόμα και για εκείνους που δεν αγαπούν την γυμναστική, υπάρχει λύση. Λίγα λεπτά τρέξιμο, ποδήλατο ή περπάτημα την ημέρα, είναι εφικτός στόχος και βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς. Για όσους επιθυμούν καλύτερα αποτελέσματα, ας προτιμήσουν να ακολουθήσουν δυναμικά προγράμματα άσκησης, αερόβιας ή cardio, τρεις φορές την εβδομάδα.

  • Βήμα 5ο : Ειδικές ασκήσεις για κάθε περιοχή

Ανάλογα με την ζώνη του σώματός σας που θεωρείτε ότι θέλετε να τονίσετε ή να βελτιώσετε (μέση, γλουτοί, στήθος) επιλέξτε τις κατάλληλες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Υπεύθυνοι γυμναστές σε κάθε ειδικό χώρο βρίσκονται για να σας κατευθύνουν και να σας υποδείξουν τις σωστές ασκήσεις.

  • Βήμα 6ο : Συμπληρώματα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε πιο εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν για να καταφέρετε να αναδείξετε τις όμορφες καμπύλες του σώματός σας. Παράλληλα σας παρέχουν και μια σειρά από πολύτιμα και θρεπτικά συστατικά, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τον οργανισμό σας και τον μεταβολισμό σας.

Δείτε το Phen375 (έναν από τους καλύτερους λιποδιαλύτες) εδώ

Αδυνάτισμα ,

Comments are closed.