Ο πιο απλός τρόπος να χάσεις κιλά !!!

«Δεν έχω ελεύθερο χρόνο για γυμναστήριο !»

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ! Οι υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα τρέχουν και δυστυχώς εκτός από όλο τον χρόνο σου σπαταλούν και ολόκληρη την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να μην έχεις ούτε τη διάθεση αλλά ούτε και τη δύναμη να πας στο γυμναστήριο ή να κάνει κάποιο άθλημα.adynatismaa

Το γυμναστήριο είναι μια πολυτέλεια που απαιτεί ελεύθερο χρόνο και φυσικά μεγάλη ποσότητα από την καθημερινή σου ενέργεια και όταν αυτά δεν υπάρχουν λόγω των πάρα πολλών υποχρεώσεων τότε εσύ απογοητεύεσαι για τα παραπανίσια κιλά που δείχνει η ζυγαριά σου.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω !»

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ! Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις πάρει κιλά και θες απεγνωσμένα να τα χάσεις αλλά αδυνατείς να μειώσεις τις τεράστιες μερίδες φαγητού που τρως με αποτέλεσμα ο δείκτης της ζυγαριάς να ανεβαίνει επικίνδυνα όλο και περισσότερο και εσύ να αποχαιρετάς δακρυσμένη τα παλιά στενά σου παντελόνια που τόσο αγαπούσες.

Υπάρχει όμως λύση … ;

ΥΠΑΡΧΕΙ !!! Η λύση δεν είναι ούτε να σταματήσεις να κοιμάσαι τα βράδια για να προλαβαίνεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο αλλά ούτε και να ράψεις το στόμα σου για να καταφέρεις να σταματήσεις να τρως. Η λύση είναι να κινηθείς έξυπνα και γνωρίζοντας τις αδυναμίες σου αυτές να βρεις τρόπο (με μερικά πολύ έξυπνα και δοκιμασμένα τρικ !!!) να χάσεις τα κιλά που πήρες και που κλόνισαν την αυτοπεποίθησή σου.

Τα τρικ για απώλεια βάρους … απλά !

ΤΡΙΚ Νο 1 : Φάε … αλλά τη σωστή ώρα !

Το πρωινό γεύμα είναι χρυσός έλεγαν οι γονείς μας και αποδεικνύεται πως δεν είχαν άδικο. Όσο ωφέλιμο είναι όμως το πλούσιο πρωινό γεύμα, άλλο τόσο επιζήμιο μπορεί να είναι ένα πλούσιο βραδινό γεύμα … και για το στομάχι αλλά κυρίως για την γραμμή σας.

Το βράδυ το σώμα δεν μπορεί να κάνει τις ίδιες καύσεις με το πρωί με αποτέλεσμα κάθε σας μπουκιά να καταλήγει ως λίπος στο σώμα σας. Το τελευταίο σας λοιπόν γεύμα θα πρέπει να είναι 3 τουλάχιστον ώρες πριν από τον ύπνο.

ΤΡΙΚ Νο 2 : Ο καλός ύπνος περιορίζει την όρεξη !

Όταν δεν κοιμάστε επαρκώς σίγουρα την επόμενη μέρα θα νιώθετε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια. Ο οργανισμός λοιπόν «ζητάει» φαγητό για να καλύψει την απώλεια αυτή της ενέργειας. Φροντίστε να κοιμάστε το βασικό 8ωρο ώστε ο οργανισμός να προλαβαίνει να «φορτίζει» τις μπαταρίες του.

ΤΡΙΚ Νο 3 : Μην κόβεις γεύματα … απλά μείωσε ποσότητα !

Οι περισσότεροι έχουμε λανθασμένα την τάση να μειώνουμε γεύματα όταν θέλουμε να απαλλαγούμε από κάποια κιλά. Αυτό όμως είναι τεράστιο λάθος. Αν θέλετε να χάσετε κιλά θα πρέπει να τρώτε τακτικά μέσα στην ημέρα. 3 κυρίως γεύματα (πρωινό – μεσημεριανό – βραδινό) και 2 ενδιάμεσα σνακ είναι ο σωστότερος τρόπος διατροφής και ο ιδανικός τρόπος να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε βάρος.

ΤΡΙΚ Νο 4 : Άφθονο νερό !!!

Πίνετε άφθονο νερό μέσα στην ημέρα. Τουλάχιστον 2 λίτρα νερού χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά. Αν μάλιστα πίνετε ένα ποτήρι νερό μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα θα καταφέρετε να μειώσετε πολύ τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνετε.

Αδυνάτισμα , ,

Comments are closed.