Κόψε εύκολα έως 500 θερμίδες την ΚΑΘΕ ημέρα !

Αδυνάτισμα εδώ και τώρα !!!

Πετώντας πλέον στην άκρη τα χοντρά πουλόβερ που κάλυπταν κάθε ατέλεια στο σώμα σου και κάθε επιπλέον κιλό που έβαλες στη διάρκεια του χειμώνα, τα ανάλαφρα ρούχα σου και η άνοιξη ήρθαν τώρα για να στα βγάλουν στην επιφάνεια …adynatisma

Δεν υπάρχει όμως λόγος ούτε να αγχωθείς αλλά κυρίως ούτε να απογοητευθείς ! Υπάρχει τρόπος, και μάλιστα ΕΥΚΟΛΟΣ, να χάσουν ΟΛΟΙ τα περιττά κιλάκια χωρίς κόπο και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Με μερικά έξυπνα tips μπορεί ο καθένας να απαλλαγεί από το περιττό βάρος και από τα αντιαισθητικά παχάκια κόβοντας έως και 500 ολόκληρες θερμίδες την ΚΑΘΕ ημέρα που περνάει.

Τα tips που θα κάνουν την διαφορά στο αδυνάτισμά σας !!!

  • Κόψτε τα ποτά και τα αναψυκτικά !

Κόβοντας κάθε αλκοολούχο ποτό και κάθε αναψυκτικό, και αντικαθιστώντας το με αγνό νερό, γλιτώνετε από πάρα πολλές θερμίδες και βοηθάτε ώστε ο οργανισμός σας να αυξήσει τις ημερήσιες καύσεις του και να αδυνατίσετε.

  • Δώστε προσοχή στις θερμίδες που καταναλώνετε καθημερινά !

Οι θερμίδες που καταναλώνετε την κάθε ημέρα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν ένα προκαθορισμένο αριθμό θερμίδων. Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σε συνάρτηση με τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού σας αλλά και με την απώλεια κιλών που θέλετε να επιτύχετε.

  • Τρώτε 5 φορές την ημέρα και ΟΧΙ λιγότερο !

Με μικρά και συχνά γεύματα θα ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και θα αυξήσετε τις καύσεις λίπους στο σώμα σας. Αντιθέτως, προσπερνώντας γεύματα, το μόνο που μπορείτε να επιτύχετε είναι την αντίδραση του οργανισμού σας στη μείωση τροφής και την αποθήκευση του επόμενου γεύματος ως λίπους στο σώμα.

  • Φάτε δυνατό πρωινό με αυγά !

Σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές έρευνες ένα καλό πρωινό βοηθάει στην τόνωση του οργανισμού, ο οποίος γεμίζει με ενέργεια και εν συνεχεία καταναλώνει σημαντικά λιγότερες θερμίδες στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας. Μάλιστα οι επιστήμονες συμπληρώνουν πως όταν ένα άτομο καταναλώνει 2 αυγά στο πρωινό του μειώνει την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων του κατά περίπου 400 ολόκληρες θερμίδες !

  • Όχι τηλεόραση & φαγητό μαζί !

Σύμφωνα με άλλες έρευνες, τα άτομα που συνηθίζουν να τρώνε μπροστά από την τηλεόραση καταναλώνουν έως και 300 περισσότερες θερμίδες από τα άτομα που τρώνε χωρίς τηλεόραση. Κόψτε την τηλεόραση κατά το φαγητό και γλιτώστε και θερμίδες.

  • Βάλτε μια φόρμα και βγείτε για μισή ωρίτσα για τρέξιμο !

Σύμφωνα με ειδικούς στον κλάσο της υγείας και του fitness, 30 μόνο λεπτά άσκησης cardio 3 με 5 φορές την εβδομάδα θα σας κρατήσουν σε φόρμα, θα αυξήσουν τις καύσεις στο σώμα σας (το οποίο θα καίει ακόμα και όταν κάθεστε ή είστε ξαπλωμένοι), θα σας χαρίσουν υγεία και ευεξία και θα φτιάξουν την διάθεσή σας.

Δίαιτες ,

Comments are closed.