Κορμί για μπικίνι ΧΩΡΙΣ καν δίαιτα !!!

Ποσότητα ; Ποιότητα ; Αναλογία ;

Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις για τους περισσότερους άγνωστες, γεγονός για το οποίο βάζουν οι περισσότεροι άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) βάρος ! Η άγνοια είναι που οδηγεί στην κατανάλωση τροφών με λανθασμένο τρόπο και φυσικά κατ’επέκταση οδηγεί και σε σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους που θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την υγεία.bikini

Έτσι, είναι εξίσου επικίνδυνα για τον οργανισμό αλλά και για την γραμμή μας, η υπερφαγία αλλά και η ολιγοφαγία. Και οι δύο καταστάσεις μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές παρενέργειες στην λειτουργία του οργανισμού καθώς επίσης και στον μεταβολικό ρυθμό του. Οι παρενέργειες αυτές εκτός από επιπτώσεις στο σωματικό βάρος του ατόμου, μπορούν να έχουν επιπτώσεις και μάλιστα σοβαρές και στην πορεία της υγείας του.

Όταν τρώω πολύ & όταν τρώω λίγο …

Όταν τρώω πολύ :

Ακόμα και αν τρώω με βάση όλους τους κανόνες για υγιεινή διατροφή, ακόμα και αν τηρώ ΟΛΕΣ τις αναλογίες θρεπτικώνκαι πολύτιμων συστατικών στη διατροφή μου, ακόμα και τότε θα αυξήσω το σωματικό μου βάρος και θα γεμίσω τις «δεξαμενές λίπους» στο σώμα μου !

Όταν τρώω λίγο :

Φυσικά με τον όρο «λίγο» ννοούμε λιγότερο του φυσιολογικού, δηλαδή μικρότερης ποσότητας φαγητού από αυτή που απαιτεί ο οργανισμός για να δουλεύει σωστά και να πραγματοποιεί όλες τιςαπαραίτητες λειτουργίες του στη διάρκεια της ημέρας. Τότε, είναι πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αυξήσουμε τον μυϊκό μας όγκο και να δυναμώσουμε το σώμα μας.

Τι πρέπει τελικά να γνωρίζω και πού κάνω λάθος ;;;

Το λάθος πουκάνουν οι περισσότεροι είναι πως εφαρμόζουν διάφορες δίαιτες που τελικά έχουν καταστροφικό αντίκτυπο στον μεταβολικό τους ρυθμό ! Αποτέλεσμα ;;; Απλά καταστρέφουν τον μεταβολισμό του οργανισμού τους και αντί τελικά να χάνουν βάρος ταλαιπωρούνται και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα αφού στο τέλος καταλήγουν με περισσότερα κιλά από όταν ξεκίνησαν.

(!!!) : Σημαντικές πληροφορίες που δεν πρέπει να παραλείπω :

  • Όλα τα συστατικά είναι απαραίτητα στην διατροφή στις κατάλληλες ποσότητες και δεν πρέπει να αποκλείουμε ΚΑΝΕΝΑ !

  • Οι υδατάνθρακες που καταναλώνουμε δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να υπερβαίνουν το 0.75 γραμμάρια / κιλό του σωματικού μας βάρους.

  • Τα λίπη που καταναλώνουμε θα πρέπει να είναι περίπου στο 0,75 του σωματικού μας βάρους.

  • Οι πρωτεΐνες που βοηθούν στην αύξηση του μυϊκού ιστού και στην μείωση του σωματικού βάρους, θα πρέπει να είναι ρυθμισμένες περίπου στα 0,75 γραμμάρια / κιλό του σωματικού μας βάρους.

  • 1 γραμμάριο υδατανθράκων ισούται με 4 θερμίδες.

  • 1 γραμμάριο πρωτεΐνης ισούται με με 4 θερμίδες.

  • 1 γραμμάριου λίπους ισούται με 9 θερμίδες.

Δίαιτες , ,

Comments are closed.