Διώξε τις τοξίνες του χειμώνα !!!

Υποδέξου την άνοιξη … πιο όμορφη από ποτέ !

Ο γνωστός Γάλλος Alain Mességué, ασχολείται πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία με την ευεξία και την αξία της αποτοξίνωσης για τον οργανισμό. Μάλιστα παρέχει τις πολύτιμες γνώσεις του στους επισκέπτες του «Resort Collina d’Oro di Lugano», που γνωρίζουν μαζί με τον Alain Mességué την σημασία της αποτοξίνωσης για την καλή λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος.

(!!!) : Ο ίδιος ο Alain Mességué υποστηρίζει πως το πιο σημαντικό σημείο είναι η δημιουργία μια διατροφικής καθημερινότητας που τελικά θα βοηθάει το σώμα να κρατάει όλα τα απαραίτητα και να αποβάλλει όλα τα περιττά και ανθυγιεινά !Alain Mességué and Silvio Tarchini have the nuovocentro Wellness Resort Golden Hill in Lugano Milan, Italy

Αυτό φυσικά έχει ως στόχο του την απώλεια του περιττού βάρους που καταστρέφει την εμφάνισή μας και απειλεί την υγεία μας !

Η βασική αρχή του Alain Mességué …

Το σημείο στο οποίο έριξε το μεγαλύτερο βάρος ο Alain Mességué ήταν μια παρατήρηση σχετικά με τις δίαιτες και τη διαδικασία του αδυνατίσματος. Έχοντας λοιπόν διαπιστώσει πως οι περισσότερες δίαιτες είναι ανεπιτυχείς, ο Alain Mességué, απαγορεύει τις αυστηρές και πολύ εξαντλητικές δίαιτες !

(!!!) : Έτσι, αυξάνει το επιτρεπόμενο όριο κατανάλωσης θερμίδων, υποστηρίζοντας πως μια «φτωχή» διατροφή είναι θλιβερή και φυσικά ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ !!!

Σημαντικό παράγοντα παίζει όχι μόνο η εμφάνιση του γεύματος αλλά και η γεύση του. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή του την παρατήρηση, μόνο μια διατροφή που κρατάει ικανοποιημένο το άτομομπορεί να διαρκέσει πραγματικά και να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα !

Η σημασία της καλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος

Η διαδικασία της πέψης είναι εξαιρετικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και την επίτευξη όλων των υπολοίπων βασικών λειτουργιών του. Για τον λόγο αυτό ο Alain Mességué τονίζει πως η επιλογή των τροφών που καταναλώνουμε σε ένα γεύμα, καθώς επίσης και ο συνδυασμός του, θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Ο συνδυασμός ορισμένων τροφών μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον οργανισμό, και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δημιουργεί τοξίνες που εμποδίζουν την καλή λειτουργία της πέψης και επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Ο Alain Mességué και τα βότανά του …

Ο Alain Mességué, με σκοπό του την αποβολή των επικίνδυνων αυτών τοξινών, χρησιμοποιεί μια σειρά από παρασκευάσματα, όλα φυσικής προέλευσης, και μάλιστα προσαρμοσμένα κάθε φορά στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Τα βότανα αυτά διευκολύνουν την απομάκρυνση των τοξινών από το σύστημα του ασθενούς και εποκαθιστούν ξανά μια ομαλή πεπτική διαδικασία για το άτομο. Βότανα όπως το δενδρολίβανο, ο μάραθος και το φασκόμηλο, είναι πολύ χρήσιμα για την υγεία αλλά και για την ομορφιά.

Δίαιτες , , ,

Comments are closed.