Αδυνάτισμα και Αποτοξίνωση

Το αδυνάτισμα είναι ένας όρος που αν παρερμηνευτεί μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα στην υγεία μας. Το να χάνεις κιλά , αν δε τα χάνεις σωστά, δηλαδή αργά και σταθερά, είναι πολύ επικίνδυνο. Το ζητούμενο, και το πιο δύσκολο κομμάτι μιας δίαιτας είναι να εμπλουτίζεις τον σώμα σου με αντιοξειδωτικά που βοηθάνε τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες που μπορεί να είναι αποθηκευμένες πολλά χρόνια.

Τροφές με αποτοξινωτική δράση είναι κυρίως τα λαχανικά, τα φρούτα, το πράσινο τσάι, τα ωμέγα 3 λιπαρά κ.α. Συνεπώς η αξία τους είναι πολύ σημαντική και κατά τη γνώμη των ειδικών απαραίτητη για την απώλεια βάρους. Οι τροφές αυτές μαζί με την κατάποση πολλών υγρών (κυρίως νερού-όχι αναψυκτικών)καθαρίζουν τον οργανισμό από τις ανεπιθύμητες τοξίνες και αποτελούν σαφώς έναν ιδανικό συνδυασμό για το σωστό αδυνάτισμα.

Ζητούμενο λοιπόν είναι να χάσουμε κιλά χωρίς να χάσουμε μυικό ιστό και φυσικά να απαλλαγούμε από τις τοξίνες. Οι τελευταίες είναι υπεύθυνες για πολλά προβλήματα υγείας όπως πονοκέφαλοι, κακή λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, του μεταβολισμού.

Το λίπος αποτελεί αποθήκη ενέργειας ,μόνο όμως όταν μιλάμε για ακόρεστα λιπαρά που δεν είναι επιβλαβή για τον οργανισμό μας. Είναι αναγκαίο να αποφεύγονται τα κορεσμένα (ή αλλιώς κακά λιπαρά), γιατί αυτά μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.

Επισημαίνουμε λοιπόν πως η λέξη αδυνάτισμα είναι άρρικτα συνδεδεμένη με την λέξη αποτοξίνωση και καλό είναι να συμβουλευτούμε ειδικούς για την κατάλληλη δίαιτα του καθένα μας ξεχωριστά.

Στην Αποτοξίνωση και το αδυνάτισμα μπορούν να βοηθήσουν και κάποια προϊόντα αδυνατίσματος που αποτελούνται από τα πιο αντιοξειδωτικά φρούτα, όπως το Pure Acai Berry Max, από Acai Berry

Αδυνάτισμα , , ,

Comments are closed.