Ένα smoothie για γραμμωμένους μύες και θεϊκό κορμί !

Γυμνάζεσαι και θες ορατά αποτελέσματα ;;;

Βοήθησε και εσύ τον οργανισμό σου να αποδώσει στο μέγιστο με έναν πολύ απλό τρόπο. smoothie-adinatisma-greeceΦτιάξε το κατάλληλο πρωινό και θα δώσεις στον οργανισμό σου όλα αυτά που χρειάζεται ώστε το γυμναστήριο να αποδώσει ακόμα πιο πολύ και να αρχίσει να παρέχει ορατά αποτελέσματα στο σώμα σου … και μάλιστα γρήγορα !

Το πρωινό έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ο οργανισμός πρέπει να λαμβάνει στο πρωινό γεύμα όλα τα πολύτιμα συστατικά που έχει ανάγκη, αλλά και την ενέργεια που απαιτείται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας … Αν μάλιστα μέσα σε αυτές τις απαιτήσεις είναι και το γυμναστήριο, τότε σίγουρα χρειάζεται ένα καλό και κυρίως θρεπτικό πρωινό που θα τον βοηθήσει να αποδώσει στην άσκηση και παράλληλα θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα αυτής.

Εμείς σας προσφέρουμε μια “μαγική” συνταγή που θα σας προσφέρει όλα αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να ξεκινήσει δυναμικά τη μέρα του !

Το smoothie & η συνταγή του

Το smoothie αυτό μπορεί να παρασκευαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και φυσικά ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Εμείς σας δίνουμε μια βασική συνταγή και μετά εσείς είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε τη δική σας γευστική πρόταση με παραλλαγές αυτής !

Τα βασικά συστατικά

1ο συστατικό : Το μέλι

Το μέλι δίνει ενέργεια και παράλληλα βοηθάει στη μετατροπή της ενέργειας σε μύες ! Επίσης έχει καταπληκτική γλυκιά γεύση και φροντίζει για την εξισορρόπηση των βακτηρίων του στομάχου.

(μια κουταλιά της σούπας είναι αρκετή)

2ο συστατικό : Το ginger

Το ginger έχει ισχυρότατη αντιφλεγμονώδη δράση (αποτρέποντας πόνο και τραυματισμούς) και παράλληλα ενισχύει τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού.

(ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο ginger είναι αρκετό)

3ο συστατικό : Ο χυμός από lime

Ο φρεσκοστυμμένος χυμός από lime θα προσφέτρει πολύτιμη βιταμίνη C στον οργανισμό και παράλληλα θα αυξήσει την αλκαλικότητα στο αίμα. Αυτό βοηθάει ώστε να αναπτυχθεί το μυικό σύστημα, δηλαδή να γίνουν πιο εμφανή τα αποτελέσματα της άσκησης !

(2 με 3 lime μεσαίου μεγέθους, φρεσκοστυμμένα είναι αρκετά )

4ο συστατικό : Όλα τα είδη μούρων

Ό,τι μούρα και να επιλέξετε να προσθέσετε στη συνταγή θα είναι πολύ ωφέλιμα ! Τα μούρα είναι πλούσια σε πολύτιμες φυτικές και διαιτητικές ίνες και ευνοούν το αδυνάτισμα και το κάψιμο του συσσωρευμένου λίπους.

5ο συστατικό : Το κεφίρ

Το κεφίρ είναι το σημαντικότερο από όλα τα συστατικά αυτής της συνταγής. Πρόκειται για ένα γάλα θα λέγαμε που παρασκευάζεται με τη διαδικασία της ζύμωσης. Το κεφίρ είναι βασική προβιοτική ουσία, που βοηθάει στην ανάπτυξη των μυών.

Αδυνάτισμα , , ,

Comments are closed.